Bjergsted
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 26. februar 2024

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 26. februar 2024

DR1

06:20  

Jens i vildmarken (2:6)
Jens i vildmarken (2:6) Norske naturserie fra 2019. (Jens i Villmarka) Jens vil drive en hundeslæde fra Finnmark i det nordligste Norge og til Trøndelag. Men arbejdet med de seks hunde i den isnende kulde giver ham alvorlige frostskader. Skal han afbryde turen?

06:55  

OBS
OBS Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang om havfald. Tag en test for at tjekke diabetes eller tjek for alzheimer.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

Kriminelt: Hestekrigen i Skals (1:2)
Kriminelt: Hestekrigen i Skals (1:2) Amerikanske Tyrell er berider og arbejder en kort periode på Viegård Stutteri i Skals. Da han på Facebook deler billeder af stutteriets afmagrede heste, sætter det gang i vrede dyreaktivister fra nær og fjern. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:50  

I hus til halsen XII (9:9)
I hus til halsen XII (9:9) Et pludseligt dødsfald gør, at Kirsten ikke længere kan bo i sit hus, og hvis ikke der sker noget drastisk nu, kommer hun til at leve resten af sit liv i bundløs gæld. Så Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg rykker til toppen af Danmark for at lave den vildeste forvandling i programmets historie.

08:50  

Nigella - kærlighed til mad (5:6)
Nigella - kærlighed til mad (5:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Berusende mundfulde. Denne gang serverer Nigella et middelhavsinspireret festmåltid med saftige, krydrede lammekoftaer flankeret af lune fladbrød og en heftig hvidløgssauce, en gylden æggecurry og en herlig rose- og peberpavlova med jordbær. Et voilà!

DR2

06:25  

Politik og populisme i Polen
Politik og populisme i Polen Polsk dokumentar fra 2018. (The Good Change) To kvinder og deres familier står på hver sin side i Polens dybe ideologiske splittelse mellem en liberal retsstat og den populistiske nationalisme, som nu er ved at sprede sig til hele den vestlige verden. Ifølge kritikerne står landet nu ved en korsvej. Siden 2015 har Polens nye højrefløjsregering gennemført et politisk program, baseret på nationalistiske og religiøse værdier, der kaldes 'den gode forandring'.

07:15  

Historiens vildeste røverier (7:8) Kunst for milliarder i Boston
Historiens vildeste røverier (7:8) Kunst for milliarder i Boston Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) Boston, Massachusetts, 1990. Bostons berømte St. Patrick's Day Parade fylder gaderne. To mænd forklædt som politibetjente banker på Isabella Stewart Gardner Museums sideindgang. De overtaler vagterne til at lukke sig ind og overmander dem. Så skærer de nogle af verdens dyreste malerier ud af rammerne og flygter med kunstværker til en værdi af næsten en halv milliard dollars. Snart er der flere mistænkte - og ligene hober sig op.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (6)
Ramasjang Mysteriet III (6) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:32  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Motor Mille lod sig fange af den sure mand med vilje, så han kan føre hende hen til den hemmelige klub. Børnebanden befrier Motor Mille, og så sniger de sig ind i Klubben for sure mænd. Motor Mille bruger sin bue og pil til at snuppe en hel kuffert fyldt med Vokseværk.

06:40  

Sarah og And (12)
Sarah og And (12)

06:50  

Hey Duggee (22)
Hey Duggee (22)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:04  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (12)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (12) En sprællemand stiller op til Jyllandsmesterskaberne i sprælning. Det går rigtigt godt lige indtil hans hoved ved et uheld falder af. Briller ønsker sig et overskæg, så Onkel Reje tager ham med til Troldmanden Lord Hundelort, da han kan trylle overskæg på Brille, hvis han altså består de 3 svære prøver. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

07:40  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) John køber en rumraket - men ved en fejl er det Oldemor og dilleren, der ryger afsted til månen. Imens må John svare på, hvor lang den diller egentlig er.

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) En meget værdifuld diamant er blevet stjålet, og superhelten Sprinter er selvfølgelig på sagen - men alle sporene peger mod ham selv. Hvordan kan det gå til? Og er der mon en skurk på spil?

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

08:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

08:30  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:20  

Nordamerikas kæmpesøer (3:3)
Nordamerikas kæmpesøer (3:3) Norsk naturserie fra 2023. (Great Lakes Untamed) Foråret ved De Store Søer i Nordamerika er fyldt af vidundere og mysterier. Tsunamier af is og glødende sten vidner om, hvordan disse gigantiske søer blev dannet af gletsjere. Salamandere, der udfører fotosyntese, ulve, der fisker og farverige fisk, der jager i luften. Dyrelivet ved De Store Søer har unikke måder at tilpasse sig foråret på.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (13)
Antikkrejlerne XVI (13) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker? Inde i byen ligger der nødder på vejen, som knaser når bilerne kører henover dem. Det er et meget klogt dyr, som har smidt nødderne på vejen, så nøddeskallerne bliver knækket af bilerne. Men kan du gætte hvilket dyr, der er så klogt, at det bruger bilerne som nøddeknækker?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv?
Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv? Et egern gemmer et forråd af nødder i jorden. Men et andet egern ser det og stjæler en af nødderne. Egernet må derfor være mere forsigtigt. Måske kan egernet snyde nøddetyven, så det ikke mister flere af sine nødder?

09:20  

Hemmelige dyr: Den fine fjer (1)
Hemmelige dyr: Den fine fjer (1) Liv på 8 år har fundet en flot og mystisk fjer under en bænk. Derfor har hun bedt Isabel komme til Haderslev for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der bor lige i nærheden.

09:35  

MikroMakkerne - Skovflåten
MikroMakkerne - Skovflåten Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i skoven. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på den blodtørstige skovflåt med hjælp fra en sød hund. De undersøger, hvordan skovflåten lever, og hvad man skal gøre, hvis man finder en. Og så dyster de mod hinanden i en nervepirrende blodsuger-battle!

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Vidundervovsen Vaffel (13)
Vidundervovsen Vaffel (13)

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (1)
Cirkusliv i savsmuld (1) Cirkusdirektøren siger farvel til sommeren og goddag til vinteren. Brasnik har pakket billetlugen og slikkiosken ned og Signe flytter ind i manegen, i en seng, lige ved siden af sin onkel.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores tis bliver rødt, når vi spiser rødbeder? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger et meget træt dovendyr og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes dovendyret Otto Onsdagslort at finde lortetyven.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

11:30  

Skæg med bogstaver - Å
Skæg med bogstaver - Å Afsnit Å I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Å, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en åre i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Å.

11:55  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2011 (18)
Bonderøven 2011 (18) Kastanjegårdens tærskeværk har været på arbejde, så kornsækkene er fyldt godt op. I dag skal den sidste havre tærskes. Frank trækker gederne, koen og kalvene indenfor i den nyrenoverede stald, men det bliver en kortvarig glæde for tyrekalven Manfred - han skal nemlig slagtes. Sendt første gang 01.11.11

12:45  

Søren Ryge præsenterer: Anders og Julius - for aller sidste gang
Søren Ryge præsenterer: Anders og Julius - for aller sidste gang Det er 14 år siden, Julius døde og 3 år siden, Anders døde. Nu er gården solgt og er blevet revet ned. Søren Ryge var med og mindedes de to legendariske brødre.

13:15  

Danmarks næste tøjdesigner (1:6)
Danmarks næste tøjdesigner (1:6) Tøjdesigner Søren Le Schmidt og stylist Anja Camilla Alajdi sætter alt ind på at finde Danmarks næste tøjdesigner blandt mere end 40 håbefulde designere fra hele landet. Morgendagens nye navn får sin tøjkollektion ud i nogle af landets største butikker, men første skridt på vejen mod den drøm er en nervepirrende præsentation på catwalken. I første program må Søren og Anja træffe svære beslutninger - for hvem af de håbefulde designere kan gå videre i designkonkurrencen og skal dyste sig til finalen, og hvem må allerede forlade konkurrencen på catwalken? Vært: Mette Bluhme Rieck.

14:15  

Vores første hus: 60'er drømmen
Vores første hus: 60'er drømmen Helene og Jakob har købt en arkitekttegnet 60'er villa. Nu kæmper de mod tiden for at gøre den klar til indflytning.

14:45  

Hammerslag 2020 - Det hele til den halve pris
Hammerslag 2020 - Det hele til den halve pris Sæsonen skydes i gang med et brag, når Hammerslags nye vært Tina Müller inviterer indenfor i to boliger, der både har udsigt, masser af kvadratmeter, og hvor du virkelig får smæk for skillingen. Vi danskere kan nemlig godt lide at få noget for pengene. Og det får du, hvis du bevæger dig væk fra de største byer. Eksperterne Lena Dahlgaard og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen skal gættes på to boliger, hvor du får "det hele til den halve pris." Vi skal først se en murermestervilla i Kolding, og så skal vi til Fredericia, hvor vi skal se en liebhavervilla i første række til Lillebælt.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:15  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

12:30  

Sprinter Galore III - Afsked (10)
Sprinter Galore III - Afsked (10) Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...

12:45  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

13:03  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

13:05  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

13:08  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

13:10  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

13:15  

Zorro (1)
Zorro (1) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

13:35  

Tintin: Krabben med de gyldne kløer (2:2)
Tintin: Krabben med de gyldne kløer (2:2) Tintin og Kaptajn Haddock bliver jaget af narkosmuglere, og de er ved at omkomme i ørkenen. Men som altid redder de sig selv!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

14:04  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

14:10  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (4)
Onkel Rejes fede sommerferie (4) Onkel Reje beslutter sig for at blive ren og lækker til babyen kommer. Krølle skal hjælpe med at trække hår ud af ørene og så skal Onkel Reje have noget så sjældent som et bad. Det er dog ikke noget helt almindeligt bad, der er tale om, men et der kræver både øl og en smuttur på tanken. Det viser sig dog at være lidt af en udfordring at tage bad, når ens nabo hader børn og har bestilt en ninja til at tilintetgøre én.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen
Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen Åh nej, Børnebanden er blevet fanget. Mor vil have fat på pokalen for Byens Artigste Barn, og hun vil være sikker på, at kun Langemand kan vinde den. Motor Mille må prøve at befri børnene, så de kan vise de voksne, at det er Langemand og hans mor, der har stået bag al balladen i byen.

14:50  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

DR1

15:15  

Kender Du Typen? 2022 - Med underhakkere og energidrik
Kender Du Typen? 2022 - Med underhakkere og energidrik Hvilken kendt dansker har brug for energidrik og sammenligner sig selv med Ronaldo? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et nyindrettet rækkehus, fyldt med gamle dyder i Risskov ved Århus Vært: Anna Lin

15:45  

Kriminalkommissær Foyle (22)
Kriminalkommissær Foyle (22) Engelsk krimiserie fra 2010. (Foyle's War) "Forræderen". August 1945. Foyles afløser er endelig ankommet, men før den erfarne kommissær kan sige farvel til politiarbejdet, er der en sidste sag, der tiltrækker sig hans opmærksomhed. Et medlem af det britiske frikorps, der kæmpede på nazisternes side, risikerer dødsstraf for forræderi. Foyle undrer sig over, at den unge mand nægter at tale sin egen sag. Hvad er det, han ønsker at skjule? Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Stuart Orme.

17:15  

En ny begyndelse II (6)
En ny begyndelse II (6) Australsk dramaserie fra 2014. (A Place to Call Home) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

17:30  

Gåden om massakren på Hadrians mur
Gåden om massakren på Hadrians mur Britisk dokumentarserie fra 2021. (Treasures Decoded) Hadrians mur. Et 120 kilometer langt fæstningsværk, der går tværs over det nordlige England. Engang udgjorde den Romerrigets nordligste grænse og blev bygget for at holde fremmede ude. Her dykker vi ned i hemmelighederne bag det imponerende bygningsværk, der afslører en blodig massakre uden for muren - og et hemmeligt våben, som romerne brugte til at knuse deres fjender.

TVR

15:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:16  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:25  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:00  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

16:10  

Paw Patrol III (5)
Paw Patrol III (5) Tegnefilm med dansk tale

16:35  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Et angreb mod kunsten + Vilde hvalpelege

17:00  

Sebastian på dybt vand (8)
Sebastian på dybt vand (8) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de til Tivoli at for at hente en ørnerokke og 2 store barser der er vokset sig for store til Tivolis akvarium. En tung udfordring.

17:20  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:50  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

17:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Lasse Petersen krydser land og sund, i jagten på antikke svenske skatte. Den nye skattejæger Kenny Jess Brandt har et hjerte, der banker for fine gamle bøger og første-udgaver. Han sælger ud af sine mange reol-meter til "bogfest" i Aarhus. Det er ikke bøger, men Bedford, der er den ægte skat, når man spørger Søren Sørensen. Han har fået færten af den gamle lastbil-klassiker på Sjælland.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Godser og herregårde
Hammerslag - Godser og herregårde I denne særudgave af Hammerslag bliver det eventyrligt, ekstraordinært og herskabeligt. Vært, Tina Müller, tager os med rundt i Danmark, når vi skal se på herregårde og godser. Lars Lyng og Kristine Virén konkurrerer mod Jacob Carlsson og Lena Schmüser om at gætte priserne på tre prægtige ejendomme. Turen går først til Langeland, hvor eksperterne går på opdagelse i en herregård, der rummer intet mindre end 33 værelser og 23 badeværelser. Turen fortsætter derefter til Jelling, hvor eksperterne skal gætte prisen på et gods med en grund på størrelse med 252 fodboldbaner. Vi slutter turen af med manér, når vi skal se et totalombygget og moderne gods, der gemmer på en historie, som Margrete 1. var en del af for mange hundrede år siden.

DR2

18:15  

Store danske kunstnere: Elisabeth Jerichau Baumann
Store danske kunstnere: Elisabeth Jerichau Baumann Danskerne brød sig ikke om hendes tyske farver, og alligevel fik hun en enestående international kunstkarriere. Hendes supervåben var portrætmalerier af kongelige og kendte, blandt andet vennen H.C. Andersen. Hendes farverige personlighed bragte hende verden rundt og gav hende adgang til at male i østens lukkede haremmer.

19:15  

Historiens vildeste røverier (8:8) Juveltyveriet på Manhattan
Historiens vildeste røverier (8:8) Juveltyveriet på Manhattan Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) New York, 1964. Strandløverne Jack Murphy, Allan Kuhn og Roger Clark bruger uger på at forberede et dristigt kup. De går efter verdens dyreste ædelsten og juveler, der er udstillet på American Museum of Natural History. De er unge og sportstrænede, og en del af planen inkluderer livsfarlig akrobatik for at komme ind på museet. Byttet inkluderer bl.a. safirerne Star of India og Midnight Star. Men så får én af dem kolde fødder.

20:00  

Filmperler: Du som er i himlen
Filmperler: Du som er i himlen Dansk spillefilm fra 2021. Et døgn forandrer den 14-årige Lises liv for altid. Hun er den ældste i en søskendeflok og skal som den første i familien i skole, fuld af håb og tro på livet. Men da hendes mor går i fødsel, viser det sig hurtigt, at noget er galt. Som natten trænger sig på og fødslen intensiveres, må Lise forberede sig på, at den dag, der startede i barndom, kan slutte med, at hun bliver kvinden i huset. Medvirkende: Flora Ofelia Hoffmann Lindahl, Lisbet Dahl, Kirsten Olesen, Thure Lindhardt, Ida Cæcilie Rasmussen, Palma Lindeburg Leth m.fl. Manuskript og instruktion: Tea Lindeburg. Produktion: Motor ApS.

TVR

18:00  

F for Får IV (12)
F for Får IV (12)

18:00  

F for Får IV (10)
F for Får IV (10)

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da en vild kanin bliver væk, må Petronix få tage den tilbage fra den tyvagtige Cirkusdirektør, som vil bruge den i sit talentløse trylleshow.

18:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Havfruer er generelt flinke nok. Men ferskvandshavfruer er rædselsvækkende. Måske har denne skællede skabning brug for en håndsrækning fra tre unge monstereksperter.

19:50  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:25  

Saddams danske gidsler (2:3)
Saddams danske gidsler (2:3) De fleste danskere indvilger i at rejse til Bagdad i håbet om at komme til Danmark. Det står dog hurtigt klart, at de er gået i en fælde. Saddam Hussein bruger dem som bombeskjold frem for at lade dem rejse hjem. Den danske udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen nægter at forhandle med Saddam Hussein, og situationen virker helt låst.

22:10  

Professor T: Fisken de kaldte Walter
Professor T: Fisken de kaldte Walter Britisk krimiserie fra 2021. Universitetets chefbibliotekar falder om under en reception. Et glas forgiftet cava har gjort en ende på hans liv. Det står dog hurtigt klart, at det ikke var bibliotekaren, der skulle have været morderens offer - men hvem skulle så? Kriminalassistent Lisa Donckers spørger Jasper Tempest til råds, men det er ikke alle Lisas kolleger, der er begejstrede for den arrogante kriminologiprofessor.

23:00  

De umage detektiver (2:6)
De umage detektiver (2:6) Svensk krimiserie fra 2023. (Detektiven från Beledweyne) Tilda bremser Ibraahins udvisning, og med hans hjælp sikrer hun sig beviser, som gavner efterforskningen. Hun sørger for, at pressen kender til hendes bidrag, men nævner ikke den hjælp, hun har fået. Snart gøres der et fund, som tyder på, at den forsvundne pige er blevet myrdet.

23:45  

Gift ved første blik USA XVI (33:33)
Gift ved første blik USA XVI (33:33) Værterne Sarah Colonna og Mary Radzinski ser tilbage på Nashville-sæsonen - og parrenes mest dramatiske og romantiske øjeblikke.

DR2

21:25  

Den ukrainske chauffør (4:10)
Den ukrainske chauffør (4:10) Ukrainsk dramaserie fra 2023. (In Her Car) Lydia kører den unge Mykyta til den moldoviske grænse for at hente medicin. Undervejs deler de deres livshistorier med hinanden. Mykytas svigerfar vil have, at Mykyta melder sig til hæren. Noget, som Mykyta har lovet sin højgravide kone ikke at gøre.

21:50  

Explainer - Hvad laver de russiske spioner i Norden?
Explainer - Hvad laver de russiske spioner i Norden? På Østerbro i København ligger der en bygning, som i mange år er blevet brugt som en spionstation af Rusland. Ifølge en række nordiske efterretningschefer arbejder der nemlig ikke kun diplomater på de russiske ambassader i Norden. Russiske efterretningstjenester bruger også ambassaderne til at skaffe sig hemmelige informationer, kortlægge sårbarheder i vores forsvar og stjæle førende teknologi og videnskab. I dokumentarserien "Skyggekrigen" kan DR nu afsløre, at der også har været spioner på den russiske ambassade i København.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:40  

Robert De Niro - Skjult foran kameraet
Robert De Niro - Skjult foran kameraet Fransk dokumentar fra 2023. (Robert De Niro - l'arme du silence) 'Gaden uden nåde', 'Taxi Driver' og 'The Deer Hunter'. Han er en af de største skuespillere i vor tid. Uanset om Robert De Niro spiller gangster eller krigsveteran, formår han at nuancere sine karakterer. De kan være voldelige og sårbare på samme tid. Uddannet på Actors Studio og Oscar-belønnet for 'Raging Bull' og 'The Godfather Part II'. Hvem er skuespilleren, der lever sig helt ind i sine roller, men værner om sit privatliv?

23:35  

Kunstnerkolonien i Italien (8:8) - Skønheden i det grusomme?
Kunstnerkolonien i Italien (8:8) - Skønheden i det grusomme? Mette kæmper med tiden for at nå at blive færdig med udstillingen, mens Luna pludselig ikke kan stå inde for titlen på udstillingen. Værkerne afsløres for både kunstnere og publikum.

TVR
DR1

00:25  

Mordene i Port Talbot (3:4)
Mordene i Port Talbot (3:4) Britisk krimiserie fra 2023. (Steeltown Murders) Det er lykkedes Colin Dark at indsnævre puljen af mænd, som deler morderens genetiske markør, til blot 13 navne. Nu begynder teamet at fokusere på de mistænktes familiemedlemmer i håb om at afsløre morderen.

01:25  

Drabet på kælkebakken (4:5)
Drabet på kælkebakken (4:5) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Brennpunkt: Drapet i Akebakken) I 2021 beder Rigsadvokaten én af Norges fremmeste afhøringseksperter om at granske politidokumenterne fra Silje-sagen. Det, han finder ud af, kan få store konsekvenser for mange mennesker. Bør sagen genoptages?

02:15  

Next Level Chef II (1:15) Velkommen til et nyt niveau
Next Level Chef II (1:15) Velkommen til et nyt niveau Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Køkken i tre etager. Atten talentfulde amatørkokke, professionelle kokke og SoMe-kokke. Tre berømte mesterkokke: Gordon Ramsay, Nyesha Arrington og Richard Blais. Hvert hold kæmper om at få fingre i de bedste ingredienser og trylle magiske retter frem på 45 minutter. Hvem kan skille sig ud fra starten?

03:00  

Antikkrejlerne XVI (10)
Antikkrejlerne XVI (10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:45  

Dage i haven (2:6)
Dage i haven (2:6) Svensk haveprogram. Pernilla har bestemt sig for at gå i gang med at arrangere intet mindre end et sommerbryllup i haven! Malin begynder straks på arbejdet med at forvandle en gammel, rusten container til en hyggelig brudesuite, mens John vil anlægge sin køkkenhave og Tareq tage sig af maden, der skal være vegetarisk.

DR2

00:05  

Vilde kunsttyverier (1:3)
Vilde kunsttyverier (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 22. august 2004 blev malerierne "Skriget" og "Madonna", af Norges mest berømte maler Edward Munch, stjålet fra Munchmuseet i Oslo. Billederne er museets mest ikoniske og kostbare værker og er vurderet til over £120 mio. Røverne slog til i åbningstiden, mens de besøgende så chokerede til. Her dykker vi ned i den farlige efterforskning, der afslører, hvor langt kriminelle vil gå.

01:05  

Kunstneren og tyven
Kunstneren og tyven Norsk dokumentar fra 2020. (The Painter and the Thief) To oliemalerier bliver stjålet fra et galleri i Norge. Værkerne er lavet af den tjekkiske kunstner Barbora Kysilkova. Da en af gerningsmændene bliver pågrebet, tager Kysilkova kontakt til ham - og ender med at portrættere ham. Dette bliver indledningen på et uventet venskab. Her følger vi tyven og kunstneren. To ensomme sjæle, der knytter et tæt og uløseligt bånd. (Dokumania)

02:50  

Dramadronning (3:4)
Dramadronning (3:4) Anna Malzer rejser til Paris og går med i De gule Vestes højlydte demonstrationer for at indsamle materiale til et teaterstykke. Men er det svært at sælge en forestilling om gule veste i Frankrig til publikum i Danmark. "Hvad rager det dog os i Randers? Så budgettet vakler før premieredag. Anna bliver ramt af tab - mens hun kæmper mod uret for at gennemføre sit livs vanskeligste forestilling. Sendt første gang 22.03.2020

03:20  

USA's vilde madkampe (13:16) Tyggegummikongerne
USA's vilde madkampe (13:16) Tyggegummikongerne Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) New York, slutningen af 1800-tallet. Thomas Adams er desperat. Han drømmer om et alternativ til det dyre gummi, som f.eks. bruges til bildæk. Men alle hans eksperimenter med chicle fra sapotiltræet er fiaskoer. Pludseligt opfinder han den tids bedste tyggegummi. Men den unge William Wrigley, der sælger sæbe i Chicago, ser også potentialet i Adams' tyggegummi. Inden længe kæmper de en bitter strid om tyggegummitronen.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, BJERGSTED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0221051143