Bjergsted
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 27. marts 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 27. marts 2023

DR1

05:20  

Landsbyhospitalet (54)
Landsbyhospitalet (54) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Da en mor bliver syg, er spørgsmålet, hvad der skal ske med hendes børn. Kan deres far lægge alkoholen på hylden, eller skal de sociale myndigheder overtage omsorgen for børnene? Samtidig forsøger dr. Makori og dr. Goodwin at redde et spædbarn med meningitis. Mens forstanderinden opdager, at sygeplejersken Catherine Deane har sine egne problemer at slås med.

06:10  

Politiskilt 56 II (5)
Politiskilt 56 II (5) Engelsk krimiserie fra 2014. (WPC 56) Gina Dawson leger med ilden. Hun har indledt en affære med gangsteren Chris, men nu har Chris opdaget, at Gina er betjent. Og hvad Gina ikke ved, er, at det er Chris, der har myrdet både bordelmutteren Rosie og byrådsmedlemmet Pembrook.

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Demens - Det nationale demenssymbol, Depression - så bør man søge hjælp og Spar på energien.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Alperne (2:2)
Alperne (2:2) Hollandsk naturserie fra 2022. (The Alps) Isnende kulde, dødbringende laviner, tordenvejr og knaphed, der er ingen ende på vanskelighederne i Alperne. På hver bjergskråning, højderyg eller eng udspiller naturens drama sig. Her kæmper dyrearter som losser, lammegribbe, stenbukke, murmeldyr og kongeørne konstant for deres overlevelse i de ekstreme sæsonudsving.

08:05  

Jagten - The Hunt (7:7)
Jagten - The Hunt (7:7) Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Jordens befolkningstal stiger, naturen skrumper, og klimaet ændrer sig. Spørgsmålet er, hvorvidt vi bliver ved med at give plads til nogle af de mest fantastiske rovdyr. Her følger vi forskere, der kæmper for dyrenes plads rundt om i verden. I Indien kæmper de for bestanden af tigre, der nu stiger for første gang i 50 år. I Arktis bliver isbjørnene mindre og mindre, fordi jagtsæsonen er skrumpet som følge af klimaforandringerne.

08:55  

Mens vi venter på at dø - Raner vi en røv
Mens vi venter på at dø - Raner vi en røv Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge sejler John og Jørgen ud for at hente en sten, der ligner en røv. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 22.05.11

DR2

05:15  

Krigens kolde ansigt (1:3)
Krigens kolde ansigt (1:3) Finsk dokumentarserie fra 2022. (Sodan kylmät kasvot) I februar 2022 invaderede Rusland Ukraine. Det chokerede hele verden. Denne dokumentar skildrer den ødelæggende krigs forløb, og hvordan den påvirker folks hverdag i Ukraine, Rusland og Finland. I Finland begynder den traditionelt forsigtige statsledelse hurtigt at vænne sig til tanken om NATO-medlemskab. Samtidig begynder man at diskutere, om Finland har været for blåøjet, når det kommer til Rusland.

06:10  

Krigens kolde ansigt (2:3)
Krigens kolde ansigt (2:3) Finsk dokumentarserie fra 2022. (Sodan kylmät kasvot) Ruslands krig i Ukraine fik de fleste finner til at støtte, at Finland blev medlem af Nato. Folkestemningen vendte så hurtigt til Natopositiv, at de politiske beslutningstagere fik svært ved at følge med. Seriens andet afsnit skildrer, hvordan beslutningen om at ansøge om Natomedlemskab blev født - og hvorfor Finland og Sverige bestemte sig for at ansøge om medlemskab sammen.

07:05  

Krigens kolde ansigt (3:3)
Krigens kolde ansigt (3:3) Finsk dokumentarserie fra 2022. (Sodan kylmät kasvot) Den langvarige Ukrainekrig har ødelagt Ruslands forhold til naboerne og hele Europa. En stor del af Ukraine ligger i ruiner. At genopbygge landet er et enormt projekt, som koster milliarder. Krigen har også kølnet forholdet mellem Finland og Rusland. Seriens sidste afsnit skildrer de fysiske og psykiske spor, som krigen har efterladt, samt det frosne forhold mellem naboerne Finland og Rusland.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - undersøger sagen
Hunden Ib - undersøger sagen

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

06:00  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

06:20  

Ernest & Celestine (1)
Ernest & Celestine (1)

06:30  

Sarah og And (36)
Sarah og And (36)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (60)
Vidundervovsen Vaffel (60)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (6)
Det store Ramasjang Mysterie (6) Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Husdrømme (4:8)
Husdrømme (4:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Katja og Jonnie, der i sommeren 2013 fik den tunge besked, at Katja havde en tumor i hypofysen. De indså med det samme, at de måtte finde en enklere måde at leve på, men det kan være umuligt, når man bor i et ældre hus, der konstant skal renoveres. Det, de allerhelst ville, var alligevel at blive boende - og så fødtes ideen til en anderledes husdrøm.

10:15  

Hvis vægge kunne tale VIII (6:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Med udsigt over Siljansøen ligger den smukke Börsgård, og for Anna Rönnow og Torbjörn Forslund var det kærlighed ved første blik. I den gamle slægtsgård har nogen efterladt en æske med sværttydelige dokumenter og fotografier. Da Rickard Thunér graver dybere i arkiverne, vender det op og ned på alt. Det gamle slægtsdiplom i entreen viser sig at være fejlagtigt. Hvor længe har slægten egentlig boet her?

10:15  

Hvis vægge kunne tale VIII (5:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Det siges, at det var skuespilleren Per Oscarssons far, som byggede den statelige Vreta gård. Men stemmer rygtet? Daniel og Annika Åberg Karlson, som bor i huset nu, har hørt, at det var en restauratør, som byggede det. Hvad er sandheden? Jagten på et svar fører antikeksperten Rickard Thunér til en ubehagelig heksehistorie, men også lige ind i århundredeskiftets værtshusliv i Stockholm. Erika Åberg hjælper parret med at genoprette en tidssvarende farvesætning i husets storslåede entre.

11:15  

Antikkrejlerne XVII (24)
Antikkrejlerne XVII (24) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVII (23)
Antikkrejlerne XVII (23) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10)
Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10) I Carl og Gustavs have bliver det store træ fældet, men der er en egernrede indeni. Da træet falder, falder også tre egernunger ud på græsplænen. Brødrene ser ungerne og beslutter at redde dem. Først kommes ungerne i en kasse med hø og redemateriale. Da træet er helt væk stiller de egernungerne ud i haven og krydser fingre for at egernmor kommer og finder sine små unger. Men det skal ske inden det bliver aften, for ellers er drengene bange for at ungerne bliver spist af andre dyr.

09:30  

MikroMakkerne | Læderløberen
MikroMakkerne | Læderløberen

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (2)
Mission Valhalla (2) Ask Yggdrasil visner! Og hvis livets træ - hvis grønne krone rækker ud over alle rigerne rundt om Asgård - er begyndt at tabe sine blade, må noget være riv-rav-ruskende galt. Tordenguden Thor drager sammen med den modige jordiske helt Luke ud for at finde ud af, hvorfor træet er ved at dø. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (1)
Cirkusliv i savsmuld (1) Cirkusdirektøren siger farvel til sommeren og goddag til vinteren. Brasnik har pakket billetlugen og slikkiosken ned og Signe flytter ind i manegen, i en seng, lige ved siden af sin onkel.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at elefanten kan spise en hel lastbil fuld af mad? Ta´ med Lille Nørd på elefantjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor elefanten bader sig i jord og mudder dagen lang.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (9)
Bonderøven 2014 (9) Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer. Sendt første gang 13.03.14

12:45  

Nak & Æd - en sika i Frijsenborg, 2. forsøg (2:10)
Nak & Æd - en sika i Frijsenborg, 2. forsøg (2:10) Sæson 5 (2014). Det er december. Jørgen og Nikolaj prøver igen at få nakket en sika - denne gang på Frijsenborg. Men det er ikke uden grund, at sikaen kaldes skovens spøgelse. Den er Danmarks sværeste hjort at få ram på - én forkert bevægelse og den løber sin vej. Og det viser sig, at Jørgen og Nikolaj skal gøre sig meget umage for blot at komme på skudafstand af dyret. www.facebook.com/nakogaed Sendt første gang 02.02.2015

13:31  

Explainer - Sådan føles det at vente på nye organer
Explainer - Sådan føles det at vente på nye organer Camilla har fået transplanteret tre organer. To gange. I årevis var hendes liv sat på pause, mens hun ventede på de rette donororganer. Det samme gør hundredvis af danskere hvert år. Og nu debatteres det, om det danske donorsystem skal ændres.

13:35  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Et skadedyrsangreb tvinger Whiskers-flokken til at lave et risikabelt træk, mens højgravide Flint Lockwood leder sin flok ud på jagt efter et nyt hjem, hvor hun kan opfostre sit kommende kuld.

14:05  

Hammerslag 2021 - 70'er villa
Hammerslag 2021 - 70'er villa Hammerslag er taget til Nordjylland, hvor vært, Tina Müller tager os med inden for i to villaer fra 70'erne. Eksperterne Lena Schmüser og Jacob Carlsson er oppe imod Mira Lie Nielsen og Christian Torp, når turen først går til Hjørring, hvor prisen skal gættes på en arkitekttegnet og original 70'er-tidslomme. Herefter går turen til Øster Hornum syd for Aalborg, hvor eksperterne imponeres af en renoveret villa bygget i flere niveauer og som gemmer på en tidstypisk 70'er-detalje i kælderen.

14:35  

Kender Du Typen? 2018 - Med Elvis og øjebæ
Kender Du Typen? 2018 - Med Elvis og øjebæ Hovedpersonen i Kender Du Typen? har et yndlingssmykke, og netop det smykke har livsstilseksperten Anne Glad Wagner båret i en tidligere udgave af programmet. Men kan Anne Glad Wagner af den grund regne ud, hvem hovedpersonen er? Programmets anden ekspert, Flemming Møldrup, forsøger at komme tættere på hovedpersonen via udvalget af dufte og cremer, men for ham er det en ligeså god hjælp som en bog på et fuldstændigt uforståeligt sprog. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Legenden Muhammad Ali (1:8)
Legenden Muhammad Ali (1:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Muhammad Ali) Bokseren Muhammad Ali er hurtig, elegant og hårdtslående i ringen. Udenfor er han charmerende, sjov og pralende. Men allerede fra begyndelsen af sin karriere er han kontroversiel. Han er militærnægter, modstander af Vietnam-krigen og muslim. Han afviser Malcom X, men kæmper stadig for sortes rettigheder. I løbet af otte afsnit tegner dokumentarinstruktøren Ken Burns et unikt og nuanceret portræt af Ali, der blev en international legende. Første afsnit handler bl.a. om den hårde opvækst i det raceadskilte Louisville. Især lynchningen af den jævnaldrende Emmett Till gjorde et stort indtryk på drengen Cassius Clay Jr.

12:50  

Legenden Muhammad Ali (2:8)
Legenden Muhammad Ali (2:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Muhammad Ali) Blot 18 år gammel vinder amatørbokseren Cassius Clay Jr. guld ved OL i 1960. Men som professionel bokser bliver han hånet for sin ukonventionelle stil. Han praler højlydt, kalder sig selv den største, og underholder med rim og remser. I 1964 udfordrer han den frygtindgydende verdensmester Sonny Liston, men oddsene er imod ham. Alligevel overrasker han alle ved at vinde kampen.

13:40  

Mig og 80'erne (1:4)
Mig og 80'erne (1:4) "Hjemmet" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de lejer deres første moviebox med vennerne og hvor frygten for AIDS ånder dem i nakken. I dette afsnit går vi på opdagelse i 80'er-hjem og ser nærmere på, hvordan de- og vi boede og indrettede os i et fattigt og polariseret årti, hvor man enten hyldede fællesskabet og det ikke-kommercielle, eller skurede op for forbruget, installerede solarium over dobbelt senge og for alvor begyndte at dyrkede sig selv.

14:10  

Explainer - Tæt på døden i Putins kødhakker
Explainer - Tæt på døden i Putins kødhakker Advarsel: Videoen indeholder voldsomme billeder. Den anerkendte krigsfotograf Jan Grarup har tilbragt 10 dage i den ukrainske by Bakhmut, som bliver kaldt for "Putins kødhakker". I løbet af det sidste halve år har tusindvis af ukrainske og russiske soldater mistet livet i byen, som er én af de blodigste slagmarker i verden lige nu. I videoen fortæller Jan Grarup om krigens voldsomme brutalitet, og om mødet med de mennesker, der er blevet tilbage i resterne af den udbombede by. Men også om en episode, hvor han selv kom meget tæt på russernes granater.

14:25  

Kærlighed til kanaler VIII (1:4)
Kærlighed til kanaler VIII (1:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Denne gang udforsker Sheila og Gyles Cambridgeshire Fens. Et fladt landskab med store åbne vidder, der er ulig noget andet sted i England. På turen besøger de den spektakulære middelalderkatedral Ely Cathedral, prøver kræfter med landskabsmaleri og slutter deres rejse af i Cambridge, hvor de hylder den engelske digter Rupert Brooke og hans poesi.

TVR

12:00  

Vilde venner II (8)
Vilde venner II (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. Der er efterårsrengøring på basen, så dyreburerne skal renses og sikres mod regnen. Og så skal Vilde Venner hjælpe en ged, der er kommet langt væk hjemmefra.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

12:35  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en kvartfinale i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de flyvende Fodboldnørder køre imod Landsbystosserne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal køre ræs ned ad Striben, finde vej på specialbanen i labyrinten ved Egeskov Slot og - ikke mindst - ræse tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

13:30  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

14:05  

Oda Omvendt II (2)
Oda Omvendt II (2) Oda Omvendt er bekymret over, at Balder har fundet sit sorte tøj frem igen. I børnehaven har Stine og de andre børn det sjovt med at lege med ler, men Amalie fra Allerhøjeste sted har pålagt Balder alle opgaver i børnehaven, og hun truer med at lukke børnehaven, hvis børnene ikke lærer at have travlt. Derfor herser både Balder og Stines fædre med hende og vil ikke lade hende lege færdigt. Men Stine henter hjælp hos Oda Omvendt, og med Odas tidszapper får Stines fædre et ordentlig skud børnetid, så alle bliver glade. Men så får Balder en lumsk idé.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

14:30  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

14:45  

TV AVISEN for dyr - Den berømte kattekilling (14)
TV AVISEN for dyr - Den berømte kattekilling (14) Hos zebraerne har det længe været på mode, at gå i hvid pels med sorte striber. Men nu er zebra-moden skiftet. Næsten alle kender kattekillingen fra sangen "Se den lille kattekilling". Men hvordan er det at være så berømt? Reporteren Stefan besøger den lille kattekilling, for at få svaret. Der er også dyregymnastik, en vejrudsigt med vejrhanen Verner og så er der fundet en ny deltager til Dyrenes MGP, nemlig Buller der stiller op med sangen "Hvor er mit kødben?"

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

DR1

16:15  

Mord med miss Fisher (10)
Mord med miss Fisher (10) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) En ung kvindelig fabriksarbejder dør, og Phryne får hurtigt mistanke om, at der ikke er tale om en ulykke. Men Phryne mødes af en mur af tavshed, så hun sender sin trofaste stuepige Dot undercover for at efterforske det mistænkelige dødsfald.

17:10  

Landsbyhospitalet (55)
Landsbyhospitalet (55) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Hospitalsdirektør Carnegie forsøger at overtale en velhavende patient til at donere penge til en ny hospitalsfløj. En alkoholiseret far svigter sine børn, da de har allermest brug for ham. Og dr. Makori og Nkeshi gør sig klar til at tage afsked med Elsinby.

17:55  

Antikduellen (1:30)
Antikduellen (1:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Jan Helmer fra Svendborg Auktioner mod Hans Henrik Voetmann fra Actors' Antiques i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Aarhus og omegn. Sendt første gang 29.04.13

DR2

15:10  

Kærlighed til kanaler VIII (2:4)
Kærlighed til kanaler VIII (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Venneparret Sheila og Gyles sætter denne gang ud på en nyt sejlereventyr på Leeds-Liverpool-kanalen, der løber fra Wigan til Liverpool. På vejen udforsker de to ting, som byen Wigan er berømt for - dens mole og dens tærter. De besøger også Scarisbrick Hall, før de afslutter deres rejse ved Liverpool Docks for at udforske dens krigshistorie.

16:00  

Historiequizzen: Industriens Vugge
Historiequizzen: Industriens Vugge På Brede Værk kunne arbejderne både få lejlighed, børnepasning og job. Ejeren kunne sågar finde på at foreslå et par at gifte sig, hvis han gerne ville beholde dem på fabrikken. Hør om maskinstorm, krudt og klæde, når historikerne quizzer om Brede. Vært: Ulrik Langen.

16:30  

Historiequizzen: Mad & Drikke
Historiequizzen: Mad & Drikke Hvad brygger man i bryggerset? Og hvad betød det, når russerne løb ind på de franske kroer og råbte "Bistró!"? Få svaret når Ulrik Langen er vært for Historiequizzens to hold i Stadager Brugs og Forsamlingshus på Frilandsmuseet.

17:30  

Museet (1:4) En publikumsbasker?
Museet (1:4) En publikumsbasker? Besøgstal, barok-udstilling... og blodpletter? Ovenpå svigtende besøgstal jagter SMK en ægte publikumsbasker. Nogle af medarbejderne mener at en sådan kan skabes af de mange 100 barokmalerier, der står og samler støv i museets kælder. Kom indenfor hos hele Danmarks kunstmuseum. Her bliver kunstnernes hjælpelinjer afsløret i mikroskoper, imens blodpletter kan hjælpe med at datere tegninger flere hundrede år tilbage i tiden.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en raket-rulleskøjteløber + Vovserne redder Ryders overraskelse

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

17:30  

Sofus II (4)
Sofus II (4) Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

17:45  

Alfred danser ballet (4)
Alfred danser ballet (4) Balletskolen skal afholde juleforestilling. Tror du Alfred får en rolle?

17:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

17:55  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (3:3)
Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (3:3) En af agent Piccadillys bekendte arbejder i årevis på at afsløre hans hemmelige dobbeltliv. Det er tæt på at lykkes - men lige inden afsløringen skulle komme, dør vennen efter at have været sammen med agent Piccadilly. Nu går jagten ind på at finde ham. Lever agent Piccadilly stadig? I så fald hvor? Og vil han tale?

DR2

18:00  

Danskernes bolig - Sommerhuset
Danskernes bolig - Sommerhuset Vi bor i parcelhuse, lejligheder, sommerhuse. Hvordan er disse boligformer opstået Hvordan er de at bo i? ? Historien starter med sommervillaen ARKEN i Tisvilde og slutter med et kolonihavehuset JAFFA i Ringsted - i byen flyver tiden af sted, men i sommerhusene kan nogle få dage føles som en evighed. Sendt første gang 16.10.2014

18:30  

På eventyr i Island (3:3)
På eventyr i Island (3:3) BBC-naturserie fra 2021. (Iceland with Alexander Armstrong) Island er i konstant forandring. Overalt bobler, syder og sprutter det. Denne gang kører Alexander Armstrong op på toppen af Europas største gletsjer for at nyde en speciel frokost. Bagefter sejler han til øen Heimaey, der næsten gik til grunde under et vulkanudbrud i 1973. Og på den sidste del af sit islandske eventyr besøger han Islands farligste strand - og slutter af med den meget særprægede og traditionelle ret kogt fåreøje.

19:15  

Verdens smukkeste togrejser - Sydengland
Verdens smukkeste togrejser - Sydengland Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra York til spidsen af Cornwall. Denne gang drager vi ud på en naturskøn tur ombord på det elegante Statesman-tog. En rejse, der tager os langs Den Engelske Riviera, over den unikke jernbanebro The Royal Albert Bridge og videre til floden Dart i Sydengland. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

20:00  

Filmperler: Colette
Filmperler: Colette Britisk autentisk drama fra 2018. I 1893 gifter forfatterspiren Colette sig med litteraten Willy. At skrive under eget navn går ikke for en kvinde, så Willy tager æren for Colettes første bog - der bliver en kæmpesucces. Willy og Colette bliver Paris' mest berømte par, men først da Colette indleder en affære med markisen 'Missy', begynder hendes virkelige frigørelse. Nu skal alle vide, hvem der i virkeligheden har skrevet bøgerne, som har taget den franske ungdom med storm! Medvirkende: Keira Knightley, Dominic West, Fiona Shaw m.fl. Instruktion: Wash Westmoreland.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde har fanget en sneleopard - et stort kattedyr, kendt som bjergspøgelset - og Petronix-redderne bruger, hvad de har lært om dyret for at kunne redde det.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Da Bedst og Bedster svarer forkert på et spørgsmål i et brætspil, beslutter de sig for at drage på et episk eventyr, for at bevise at deres svar var korrekt. Bedster er begejstret for udsigten til at gå i hendes store idols fodspor, den berømte havforsker Søsser Havklokke. Men da hun møder sin heltinde, opdager hun at Søssers sande motiv ikke er hvad det ser ud til.

19:10  

Transformers
Transformers Terraniernes sære opførsel har muligvis at gøre med Mos og Robbys nervøsitet for første skoledag. Det kan også være noget meget værre...

19:30  

Transformers
Transformers Mens Megatron og Optimus Prime er ude for at fange tre sprælske minikassette-botter, har de en diskussion om GHOSTs behandling af decepticoner.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Oprør (1:2) - Farligere end corona?
Oprør (1:2) - Farligere end corona? Hvordan reagerer et samfund under pres? Det lærte vi meget om under corona-pandemien, og det kan vise sig at være vigtig viden, for 2020'erne er allerede blevet døbt "Krisernes årti". I denne programserie møder vi talspersonerne for MIB, Morten og Ali, samt Malue og Saszeline Dreyer, der kalder sig frihedskæmpere. Gennem dem får vi indblik i corona-pandemien set fra et radikalt anderledes perspektiv. Hvad var det, de så, som skræmte dem mere end corona, og er deres modstand en døgnflue eller et udtryk for en større og mere grundlæggende mistillid til systemet?

22:10  

Shetland V (1:6)
Shetland V (1:6) Britisk krimiserie fra 2021. En fremtrædende advokat bliver skudt ved fuldt dagslys. Jimmy Perez vender hjem fra sin mors begravelse for at efterforske sagen. Ofret havde temmelig mange fjender - ikke mindst blandt folk, der er vrede over, at han har skaffet morderen Donna Killick tidlig løsladelse af humanitære grunde. Men er gerningsmandens virkelige mål advokatens kone, politikeren Eve?

23:05  

Shetland V (2:6)
Shetland V (2:6) Britisk krimiserie fra 2021. I kølvandet på dykkerulykken går Perez' team på jagt efter en sammenhæng mellem de to dødsfald. Perez begynder at frygte, at der er en forbindelse til organiseret kriminalitet. Samtidig bliver Donna Killick løsladt. Det sender rystelser gennem det lille samfund.

DR2

21:45  

På skuldrene af Bohr (2:6)
På skuldrene af Bohr (2:6) Ved at bruge stråling og radioaktivt sukker kan læger og fysikere nu finde sygdomme, som før var usynlige. Alt sammen fordi to forskere for snart 100 år siden lavede forsøg med katte. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:30  

Drømmenes hus (1:6)
Drømmenes hus (1:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) 1920'ernes Berlin. Et helt fantastisk sted, men tiderne er ikke kun gyldne - de er præget af fattigdom og kriminalitet. Den unge Vicky ankommer til byen, på udkig efter et job. Men Vicky kommer hurtigt ned på jorden, for hun kan ikke finde et sted at overnatte, og hendes kuffert bliver stjålet. Samtidig arbejder Arthur Grünberg på sin store drøm: et glamourøst stormagasin, der skal konkurrere med de flotteste i byen.

23:15  

Drømmenes hus (2:6)
Drømmenes hus (2:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vicky kan begynde sit job i stormagasinet Jonass. Hun fejrer det sammen med Elsie i deres lejlighed. Harry dukker også op, og han og Vicky finder sammen. Vicky ved stadig ikke, at Harry er Arthur Grünbergs søn. Samtidig forsøger både Arthur og hans hustru Alice at skaffe flere midler til stormagasinet.

TVR
DR1

00:05  

Gift ved første blik USA XI (12:21)
Gift ved første blik USA XI (12:21) Hverdagen er begyndt at lægge en dæmper på romantikken. Og mens nogle af parrene stiller spørgsmål ved deres forhold - tester andre det. Hvem bliver, når bølgerne går højt - og hvem stikker af?

01:30  

Mord med miss Fisher (8)
Mord med miss Fisher (8) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne må efterforske en magasinskribent og eventyrforfatters gådefulde død. For at nå frem til sandheden må hun afdække det komplicerede forhold mellem bladets mange kvindelige ansatte - og grave i den eneste mandlige ansattes fortid. Samtidig genoptager Phryne sin affære med den sensuelle Lin Chung.

02:25  

Mord med miss Fisher (9)
Mord med miss Fisher (9) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Forud for den årlige blomsterparade får Phryne Fisher til opgave at lære en flok uregerlige blomsterpiger lidt om gode manerer. Men pludselig blegner alt, der har med dansetimer og god bordskik at gøre. En af de unge piger findes nemlig død, og Phryne må igen finde detektivevnerne frem.

03:20  

Hvis vægge kunne tale VIII (4:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) I Kristinehamn ved søen Vänern ligger den wallnerske villa. Den udmærker sig ved sin specielle arkitektur med tinder og tårne. Nyindflyttede Fredrik Göransson og Charlotte Johansson spekulerer på, hvem Wallner var, og hvorfor huset kaldes for "spøgelsesslottet". Rickard Thunér undersøger spørgsmålet og finder mystiske omstændigheder. Erika Åberg lægger klinker i det tidligere blomsterrum og giver huset mere af dets fordums charme tilbage.

DR2

00:00  

Fertilitetslægens store bedrag (1:3) - Drømmen om et barn
Fertilitetslægens store bedrag (1:3) - Drømmen om et barn Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (Seeds of Deceit) Dr. Jan Karbaat var en af de mest fremtrædende fertilitetslæger i Holland. Op gennem 70'erne og 80'erne blev han betragtet som en progressiv pioner, der hjalp både homoseksuelle par og enlige mødre med at blive gravide. Men hvad hans patienter ikke vidste, var, at Karbaat inseminerede dem med sin egen sæd. Gennem tre afsnit dykker vi ned i hans store bedrag.

00:45  

Superskurken Tekashi 6ix9ine (1:3)
Superskurken Tekashi 6ix9ine (1:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) "Fuck being a superhero, I wanna be a villain". Tekashi 6ix9ine er den mest berygtede rapper nogensinde. Han er opvokset i Brooklyn, hvor et voldsomt barndomstraume får ham til opfinde en grænsesøgende wannabegangster med regnbuefarvet hår og vilde tatoveringer. Her følger vi den kontroversielle superskurk - fra hans barndom, globale berømmelse og frem til hans skræmmende deroute.

01:40  

Jagten på kærlighedssvindleren (1:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (1:4) Richard Smith Scott har i årevis indledt kærlighedsforhold til kvinder, hvorefter han svindler dem både følelsesmæssigt og økonomisk. Da han møder den enlige mor, Tracy, påstår han, at han er en succesfuld forretningsmand. De bliver hurtigt forlovede, men Tracys døtre bliver mistænksomme og beslutter sig for at gøre noget. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud)

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, BJERGSTED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0324032229